joi, 30 august 2012

PROIECTE / SPONSORI / PARTENERI

Cel mai grav pacat savarsit fata de semenii nostri  nu este de a-i uri, ci de a fi indiferenti fata de ei___George Bernard Shaw

31.08.2012 - 30.11.2012

Ne bucuram foarte mult sa avem sprijinul si increderea dumneavoastra .
Va propunem sa achizitionati de pe site-ul recomandat de noi carti, dintr-o mare varietate, de pe


 http://minianticariat-detoate.blogspot.com

Sumele  vor fi directionate catre asociatia noastra, pentru a putea desfasura si duce la bun sfarsit  activitatile incepute. Sunt multe suflete care depind doar de noi, iar din achizitii chiar foarte mici si alte finantari, vom obtine fonduri pentru  desfasurarea si continuarea unor activitati imperios necesare  copiilor cu deficiente fizice,  si pentru a ne putea permite la randul nostru costuri ce implica derularea programelor..
La fiecare achizitie a dumneavoastra, anticariatul va va oferi gratuit si cate un bomus surpriza.
Va multumim si suntem convinsi ca ati inteles mesajul nostru de suflet.

 Comenzile se pot face la email  carti_carti_carti@yahoo.com             sau                     anticariatdetoate@yahoo.com

31.03.2012
Asociatia Puterea Sperantei are cateva proiecte in derulare, in colaborare cu alte organizatii similare si organizatii locale:

"Ajuta-ti aproapele" prin implicarea in cazurile de nevoie disperata de ajutor, ale familiilor cu probleme de existenta, care cer o rezolvare urgenta, distribuindu-le acestora pachete cu alimentele de baza, in vederea intampinarii sarbatorilor pascale cu mai multa bucurie si pace sufleteasca.

"Alina suferinta" prin impartirea de cadouri de sarbatori celor suferinzi, caselor de batrani, orfanilor, copiilor cu dizabilitati, care sa le mai aline putin batranetea, lipsa unei familii sau suferinta fizica.

"Dezvoltare armonioasa prin sport", actiune care se va desfasura cu participarea caselor de copii de tip familial cu dizabilitati ( fizice, mentale, psihice) si va fi pusa in practica prin voluntariatul tinerilor studenti inscrisi deja in actiunile noastre de voluntariat sub indrumarea domnului profesor lect.dr. Jurcau Vasile.

"Studiu asupra cresterii eficientei scolare prin sport", proiect pregatit spre derulare cu scoala generala nr.2, pentru copiii cu deficiente (fizice, sindrom down, autism) prin voluntariatul studentilor sub indrumarea domnului profesor lect.dr. Jurcau Vasile.

Proiectele s-au desfasurat pe parcursul lunilor aprilie si mai 2012 conform protocolului de parteneriat semnat cu institutiile partenere si proiectelor aprobate de partile implicate, copiii fiind monitorizati si ajutati in masura posibilitatilor sa depaseasca propriile deficiente fizice si sa-si intareasca  increderea si stima de sine, iar rezultatele activitatilor vor fi facute public, la finele perioadei, prin postarea lor pe pagina asociatiei, prin pliante si lucrari de specialitate .

PARTENER este "Directia Generala de Asistenta si Protectia Copilului Maramures" si "Scoala generala nr.2 pentru copii  cu deficiente", Baia Mare.

Sincere multumiri domnului Catalin Chereches (primar al municipiului Baia Mare), pentru participarea la realizarea actiunilor desfasurate de noi in proiectele mai sus amintite.

Multumim de asemenea domnului lect.dr. Jurcau Vasile de la Universitatea Bogdan Voda, Baia Mare,  pentru implicarea in coordonarea echipei de lucru formata din studentii voluntari si in implementarea programelor prin sport.

BENEFICIARII  sunt: copiii de la scoala generala pentru copii cu deficiente nr.2 din Baia Mare,  copiii de la casa de tip familial nr.1, pentru copii cu dizabilitati, str. 13 Decembrie, nr.12 a, casa de tip  familial nr.2, pentru copii cu deficiente, str. Alba Iulia nr.25, Baia Mare,  batrani in dificultate, familii sarace, cu nevoie urgenta de ajutor, din diferite cartiere baimarene, care au apelat la sprijinul nostru, pe care i-am preluat in baza noastra de date si pentru care noi incercam sa ne aducem aportul in limita posibilitatilor.

Auzim mereu in jurul nostru ca oamenii isi doresc o schimbare in viata lor. Daca vrem cu adevarat o schimbare in bine, trebuie sa facem apel la unitate. Lumea se schimba doar prin noi.  

Orice donatie (chiar si donatiile in produse), oricat de mica, se va face publica si se poate efectua direct in contul bancar deschis special pentru derularea si punerea in practica a acestor actiuni,  sau online accesand butonul "Donate.'

Alte proiecte in pregatire:
"Combaterea violentelor de orice natura"la care lucram in prezent, cu posibilitatile pe care le avem, intentionand sa il desfasuram pe parcursul intregului an, prin colaborarea cu alte organizatii si institutii, pentru oprirea declansarii violentelor intre elevi in scoli, violentelor asupra copiilor, femeilor, persoanelor lipsite de aparare, lupta impotriva consumului de droguri, cultivarea respectului fata de sine si fata de semenii nostri indiferent de culoare, clasa sociala, etnie.
SCOPUL NOSTRU MAJOR ESTE motivarea tineretului pentru implicarea in anumite actiuni sanatoase, creative, utile dezvoltarii lor, in detrimentul violentei, indiferentei, intolerantei.

Cautam parteneri si sponsori care sa ne ajute in desfasurarea pana la capat cu eforturi putin mai reduse a programelor amintite si suntem deschisi la dialog si colaborare.

       Ca expresie a respectului nostru pentru raspunsul la aceste apeluri, am decis ca in comun acord cu SPONSORII nostri sa le facem publicitate prin postarea de BANNERE de dimensiuni mari, atat pe aceasta pagina cat si pe alte site-uri ale noastre, asa incat cititorii sa ii cunoasca mai bine si sa descopere mai multe informatii despre ei. 
       De asemenea promovam imaginea sponsorilor prin postarea  siglei sponsorilor (finantatorilor), pe site, pliante, afise publicitare si chiar pe echipament.

Pe langa activitatile desfasurate de noi, sustinem si alte actiuni umanitare si orice alte initiative de parteneriat de acest fel, ori alte initiative din partea populatiei.

Primirea fondurilor, care ar veni in completarea efortului nostru si care ar ajuta la indeplinirea acestor proiecte se face in contul curent deschis la Banca Transilvania Suc. Baia Mare sau online, in contul deschis de noi la Banca Virtuala Pay Pal, accesand butonul de donatii "Donate" de pe fiecare pagina..

Sumele vor fi folosite numai pentru beneficiarii proiectelor amintite, desfasurarea actiunilor fiind verificata de organele competente.
Lunar sau semestrial, sau la intervalele stabilite de parti, se vor intocmi rapoarte financiare care se vor trimite impreuna cu documentele justificative ale cheltuielilor efectuate institutiei finantatoare, in conformitate si cu clauzele contractuale.

Contul curent al asociatiei (IBAN) :
~ RON ~ RO60BTRL02501205E94538XX

~EUR~RO35BTRL02504205E94538XX
Asociatia umanitara Puterea Sperantei este inregistrata in Registrul Asociatiilor si fundatiilor, Baia Mare, sub numarul 92/09.01.2012 .

~ CFI ~ 29608554 este codul fiscal de inregistrare al asociatiei.

We are looking for partners, similar organizations in neighboring countries, members of the European Union, for community projects achievement.

 Details email: putereasperantei@yahoo.ro or directly accessing the red button "email me" in the lower right, bottom.
We are expecting your posts.
Contact us.


Thank you

Cautam parteneri, organizatii similare din tarile vecine, membre ale Uniunii Europene, pentru realizarea unor proiecte comunitare.

Amanunte la email: putereasperantei@yahoo.ro sau accesand direct butonul rosu "email me" din coltul din dreapta, jos.
Asteptam mesajele dumneavoastra.

Multumim

ASTEPTAM DE ASEMENEA PROPUNERI DE COLABORARI PE MARGINEA PROIECTELOR NOASTRE MENTIONATE IN MENIUL "PROIECTE", SAU COLABORARI  PE ALTE TEME.
Ne puteti contacta la numerul de telefon 0746976367.


NOI, ASOCIATIA PUTEREA SPERANTEI VA MULTUMIM PENTRU VIZUALIZARE


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu